×
  • EnglishFrenchGermanHungarianItalianRomanianSpanishTurkish
  • Facturile mele
  • Serviciile mele
  • Domeniile mele
  • Relatii clienti : +40.745.148.225
site-de-prezentare-standard

Site de prezentare WS

Site-urile de prezentare sunt aplicatii web prin intermediul carora imaginea unei companii este prezentata publicului in mediul on-line. Scopul principal al unui site de prezentare este de a facilita relatia intre companie si public.Ca si structura, un site de prezentare poate fi alcatuit din diverse sectiuni specifice prin care compania trasmite informatii despre serviciile sau produsele oferite, planurile de afaceri, proiecte sau diverse actiuni realizate precum si diverse stiri sau comunicate de presa specifice domeniului de activitate al companiei in cauza.

7 pagini
Formular contact
Panou de administrare
Traduceri
Gazduire gratuita

Asistenta tehnica
Realizare logo
Design personalizat
Contor
Securitate

Optimizat SEO
Instalare gratuita
Newsletter
Bannere personalizate
Galerie fotografii

Google 100%
Yahoo 97%
Bing 52%

Site de prezentare WA

Daca sunteti ca majoritatea oamenilor, v-ati dus direct la computer sau dispozitivul mobil ati accesat internetul si ati gasit ceea ce cautati. Pentru companii, prezenta on-line este o parte vitala a oricarei strategii de marketing. Internetul este de departe cel mai convenabil mod de a cerceta si de a gasi produsele sau serviciile de care aveti nevoie foarte rapid.

In era digitala din ziua de azi, mai mult ca niciodata, consumatorii cauta afaceri locale prin motoare de cautare online. Daca aveti o afacere, ar trebui sa aveti un site web fara nici o indoiala.

site-de-prezentare-advanced

30 pagini
Formular contact
Panou de administrare
Traduceri
Gazduire gratuita

Asistenta tehnica
Realizare logo
Design personalizat
Contor
Securitate

Optimizat SEO
Instalare gratuita
Newsletter
Bannere personalizate
Galerie fotografii

Google 100%
Yahoo 97%
Bing 52%
site-de-prezentare-business

Site de prezentare WB

Chiar daca afacerea dumneavoastra este mica si vinde produse sau servicii, atunci ele pot fi vandute online. Site-ul web este o parte importanta a afacerii dumneavoastra. Asigurati-va ca o tratati ca atare.

Daca este constuit corect un site nu este o cheltuiala, el este o investitie care in timp se va amortiza. Un site iti poate aduce clienti noi si astfel se plateste singur.

Nr. nelimitat de pagini
Formular contact
Panou de administrare
Traduceri
Gazduire gratuita

Asistenta tehnica
Realizare logo
Design personalizat
Contor
Securitate

Optimizat SEO
Instalare gratuita
Newsletter
Bannere personalizate
Galerie fotografii

Google 100%
Yahoo 97%
Bing 52%

Aici sunt motivele pentru care aveti nevoie de un site web de prezentare

Promovarea produselor si serviciilor
Un site web poate prezenta produsele si serviciile dvs. Acesta ar putea da un timp real de experienta prin explicarea beneficiilor, evaluare, aratand marturii de la clientii fericiti si comparand cu alte produse.

Promoveaza organizatia dvs.
Un site web este un excelent instrument de promovare a unei organizatii. Un web site bine dezvoltat poate construi increderea si credibilitatea, facandu-i pe oameni sa cumpere de la dvs, sau sa va sustina.

Promoveaza ideile dvs.
Un site web poate fi o modalitate puternica de a promova ideile dvs. Un blog simplu poate crea conexiuni excelente.

Promoveaza evenimentele dvs.
Cand creati un site web pentru evenimente, cum ar fi strangerea de fonduri, seminarii, ateliere de lucru sau expozitie, va creste gradul de constientizare. Veti informa publicul bine, aratand datele, programele, preturile si locatia pe harta.

Salveaza costurile
Un site web nu necesita un birou fizic unde sa platiti chirie, intretinere, curent si apa lunar. Prin integrarea sistemelor si automatizarea sarcinilor poate economisi costurile de fapt. De exemplu, aveti posibilitatea sa creati documente descarcabile pe un site, in loc sa le trimiteti prin posta sau email.

Un instrument de vanzari in afara biroului
Ce mai e nou? O lista noua de preturi? Un comunicat de presa nou? Noutati din industria dumneavoastra? Avand un site web va puteti informa angajatii sau clientii de noutatile din companie fara a fi la birou.

Distribuiti informatiile de baza ale companiei
Oamenii folosesc internetul de multe ori atunci cand cauta raspunsuri sau solutii la intrebari. Asa ca asigurati-va ca site-ul web este cautabil in motoarele de cautare si directoarele web. Programul de lucru? Care este numarul dumneavoastra de telefon sau adresa de e-mail? Avand informatiile dvs. online, se pot actualiza sau trimite la toata lumea in acelasi timp.

Comunicati cu publicul din intreaga lume
Locatii geografice sau fusuri orare nu mai sunt o problema cu disponibilitatea 24/24 al unui site web. Ati putea ajunge cu usurinta pe orice piata, indiferent daca piata este locala, regionala, nationala sau globala, atata timp cat comunicati bine cu publicul.

Suport Clienti

Centru Suport iceHOST
Informatii Domenii si Gazduire Web
Chat & Tel L-V: 09.00-20.00

Noutati

  • Loading tweets...